نرده های چوبی در دو مدل کلاسیک و مدرن اجرا می شوند. اغلب نرده کلاسیک از پایه های خراطی شده ساخته می شود و تعدادی معدودی از کارفرمایان نرده کلاسیک cnc را انتخاب می کنند زیرا قیمت بالایی دارد ولی از نظر شکل ظاهری و زیبایی نرده های cnc بسیار زیبا هستند.
نرده ها به منظور حفاظت از سقوط از روی پله ها و همچنین به عنوان کمک کننده در بالا رفتن از پله ها مورد استفاده قرار می گیرند.
نرده ها مدلهای زیادی دارند که بصورت مختصر توضیحاتی درباره آن بیان می گردد:
نرده چوبی متداولترین نوع نرده در پله گرد است زیرا گرمای خاصی به دکوراسیون داخلی منرل می دهد ولی در نهایت سلیقه کارفرما در انتخاب نرده مهم است. نرده های چوبی از پایه های چوبی خراطی شده و پایه های cnc اجرا می گردد. نرده های مدرن چوبی ترکیبی از چوب و فلز می باشند که ترکیب زیبایی به فضا می دهد. هندریل چوبی روی نرده های چوبی با ابعاد مناسب و اجرای زیبا روی پایه ها قرار می گیرد و در نهایت رنگ کاری می گردد.
موضوع اصلی در نرده گرد، اجرای رنگ کاری نرده چوبی در داخل ساختمان است به این صورت که تمامی پایه ها و هندریل بصورت چوب خام روی پله گرد نصب می گردد و در نهایت نقاش چوب در محل پروژه رنگ را بصورت پاششی روی نرده می پاشد. موضوع بسیار مهم این است که ممکن است رنگ روی دیوار و وسایلی که داخل ساختمان است پاشیده شوند زیرا رنگ بصورت پاششی اجرا می گردد. رنگ کار چوب باید بسیار حرفا ای باشد و قبلا این مدل پایه ها را رنگ کرده باشد. رنگ کار چوب حرفه ای می داند که دیوارهای اطراف پله را باید با نایلونهای چسب دار کاور کند تا رنگ روی دیوارها نریزد. کف فضا باید پوشیده شود تا رنگ روی سنگ کف ساختمان نریزد.
پایه های خراطی شده اغلب لب پریدگی دارند و نقاش حرفه ای باید تمامی آنها را بتونه کاری مناسبی انجام دهد.
اجرای نرده چوبی حساسیت های خاص خود را دارد. در هنگام اجرای نرده چوبی باید توجه داشته باشید که گول برخی از فروشندگان را نخورید زیرا به طور مثال نرده را به شما به قیمت مشخصی می فروشند و در هنگام اجرا متوجه می شوید که فاصله بین پایه ها زیاد است و فروشنده بیان می کند که باید پایه اضافه از او خریداری کنید پس حتما از فروشنده نرده چوبی بخواهید تعداد پایه ها را در قرارداد مشخص کند. در هر متر روی پله گرد 4 عدد پایه مورد استفاده قرار می گیرد و در فضای پرتگاه ووید پله 5 عدد پایه نیاز است.
به منظور اجرای پلان پله گرد چوبی و پله گرد فلزی باید ابعاد دهنه باز شده برای پله و ارتفاع پله محاسبه شده و با نرم افزارهای طراحی داخلی مانند اتوکد و رویت پلان و نقشه سه بعدی پله تهیه گردد. دیواره های کنار پله و پنجره و درب در کنار پله از نکات مهم می باشد به دلیل اینکه در طراحی باید طوری طراحی گردد که مانع ورود و خروج نشود. مهمترین مساله در پلان پله فلزی ارتفاع پله می باشد. برخی اوقات که کف سازی به اتمام نرسیده است و کف نهایی هنوز مشخص نشده است طراحی درستی انجام نمی شود. در برخی مواقع نیز پلان تهیه شده و پله فلزی ساخته می شود ولی به دلایل مختلف کف سازی تغییر می کند و در نتیجه پله اول و پله آخر با مشکل اختلاف ارتفاع با بقیه پله ها مواجه می گردد. به همین دلیل باید کف نهایی طبقه همکف و طبقه بالا قبل از طراحی پلان پله فلزی به صورت دقیق به سازنده پله ارائه گردد.
راه پله، پله، نرده، پله گرد،پله پیچ، پله مارپیچ، پله قوسی، پله دکوراتیو، پله دوبلکس، پله ویلایی، پله فلزی، پله چوب، پله کنسولی، پله اسپیرال، پله دور لوله، پله دور میله، پله حول محور، پله حلزونی، پله لوکس، حفاظ، نرده، نرده چوب، نرده فلزی، نرده فرفورژه، گل نرده، نرده سی ان سی، شیشه لمینت، نرده استیل، نرده سیم بکسل، هندریل چوبی، هندریل استیل، سیم بکسل، نرده کابلی، نرده شیشه،نرده شیشه ای، کف پله، کف پوش، کاور چوب، کف پله چوبی، کف پله سنگ، کف پله شیشه، کف پله سنگ، پایه نرده، پایه صراحی، پایه خراطی، پایه سی ان سی، پایه چوبی، چوب روسی، چوب راش، چوب نراد، چوب بلوط، چوب گردو، چوب فینگر، ام دی اف، روکش چوب، روکش ام دی اف، پلی استر، پلی اورتان، رنگ آمیزی چوب، دکوراسیون چوبی، دکوراسیون داخلی، دکوراسیون لوکس، نرده لوکس، نرده شیک، نرده دکوراتیو، پله لوکس، پله شیک